غرب آنلاین / مدیرکل بیمه سلامت استان ایلام با تبریک هفته دولت و با اشاره به اینکه ۹۰ درصدهزینه داروهای کرونا افراد تحت پوشش، توسط بیمه سلامت پرداخت می شود گفت: ۹۰ درصد هزینه داروهای کرونا مانند رمدسیویر بصورت سرپایی برعهده بیمه سلامت است و در کلینیک‌های تنفسی تزریق می‌شود. نورالدین رحیمی مدیرکل بیمه سلامت […]

غرب آنلاین / مدیرکل بیمه سلامت استان ایلام با تبریک هفته دولت و با اشاره به اینکه ۹۰ درصدهزینه داروهای کرونا افراد تحت پوشش، توسط بیمه سلامت پرداخت می شود گفت: ۹۰ درصد هزینه داروهای کرونا مانند رمدسیویر بصورت سرپایی برعهده بیمه سلامت است و در کلینیک‌های تنفسی تزریق می‌شود.

مدیر کل بیمه سلامت استان ایلام خبر داد :صدور بیش از 7 هزار دفترچه درمانی  مددجویان کمیته امداد در استان

نورالدین رحیمی مدیرکل بیمه سلامت استان ایلام اظهار کرد: سال گذشته ۲۳۰ میلیارد ریال هزینه درمان بیماران کرونایی پرداخت شده که میانگین هزینه هر پرونده ۴۲ میلیون و ۸۶۰ هزار ریال بوده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان ایلام اظهار داشت: پروتکل‌های بهداشتی در برخی از شهرستان‌های استان بدرستی رعایت نمی‌شود و هر روز شاهد از دست دادن عزیزان بسیاری هستیم و رسانه‌ها باید در این خصوص اطلاع رسانی و به مردم هشدار داده شود.

رحیمی تصریح کرد: استان ایلام دارای ۳۵۰ هزار و ۷۷۱ نفر بیمه شده است که از این میزان ۲۲۵ هزار نفر در قالب صندوق روستاییان و عشایر، ۳۶ هزار و ۶۶۸ نفر سلامت همگانی، ۷۷۵ نفر صندوق بیمه ایرانیان، ۲۹ هزار و ۹۴۵ نفر سایر اقشار و ۵۷ هزار و ۸۵ نفر کارکنان دولت را تحت پوشش دارد.

وی خاطرنشان کرد: در استان ۵۴۲ بیمار خاص از جمله بیماران دیالیزی، تالاسمی، هموفیلی و ام اس تحت پوشش این بیمه قرار دارند و خدمات مرتبط با بیماری آنها بصورت رایگان انجام می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت استان ایلام با بیان اینکه ۳۸۹ مرکز در استان شامل آزمایشگاه، رادیو لوژی، پزشکان و پاراکلنیک، طرف قرارداد این بیمه قرار دارند،گفت: استان ایلام در زمینه طرح الکترونیکی کردن نسخ و اسناد بستری جزو سه استان پیشرو در کشور می باشد و تمام مطب پزشکان به این سامانه متصل هستند.

رحیمی افزود: طبق مصوبه دولت و مجلس بیمه شدگان بیمه سلامت تنها می‌توانستند به مراکز دولتی مراجعه کنند، اما اکنون با پایلوت قرار دادن استان برای اجرای طرح بیمه همگانی، بیمه شدگان بتوانند به بخش خصوصی با فرانشیز ۶۵ هزار ریال از خدمات پزشک عمومی بهره‌مند و در صورت نیاز به پزشک متخصص ارجاع داده شوند.

وی اظهار داشت: ۵۳ مرکز روستایی، ۱۱۴ پزشک خانواده روستایی، ۶۷ ماما و ۳۱ مرکز ترک اعتیاد با بیمه سلامت استان قرارداد دارند و در این زمینه جزو استان هایی هستیم که دارای بیشترین قراردادها نسبت به جمعیت هستیم.

وی ادامه داد: سال گذشته یک میلیون و ۲۴۵ هزار بار مراجعه به مراکز درمانی طرف قرارداد ثبت شده که بار مراجعات بدلیل شیوع کرونا همچنین ارائه خدمات بصورت الکترونیکی کاهش یافته اما در برابر آن میانگین هزینه ها بدلیل بالا رفتن قیمت داروها افزایش یافت.

افراد فاقد بیمه تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند

مدیرکل بیمه سلامت ایلام گفت: در راستای اجرای آیین نامه ارزیابی توان مالی تمام افراد فاقد بیمه شناسایی و تحت پوشش بیمه اجباری بیمه سلامت قرار می‌گیرند.

وی افزود: طبق بند الف ماده ۷۰ برنامه ششم توسعه، سازمان بیمه سلامت ملزم به بیمه اجباری همه افراد جامعه است و در این راستا با اجرای آیین نامه ارزیابی وضعیت، تمامی افراد محروم و کم درآمد که در دهک‌های پایین جامعه قرار دارند توسط دولت بصورت رایگان بیمه می‌شوند.

رحیمی گفت: هدف سازمان بیمه سلامت ارائه خدمات مطلوب و حمایت از مردم و بیمه شدگان به خصوص اقشار کم درآمد و آسیب‌پذیر جامعه است که در این راستا دفترچه های بیمه سلامت همگانی بدون آزمون وسع و به صورت رایگان در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

مدیرکل بیمه سلامت ایلام گفت: با توجه به شرایط کرونایی همه دفترچه‌های بیمه سلامت در استان تا شهریور ۱۴۰۰ تمدید شدند که این دفترچه‌ها شامل صندوق کارکنان دولت، روستاییان، سلامت همگانی و ایرانیان(صرفا بیماران خاص) است.

رحیمی افزود: تمدید دفترچه‌های بیمه سلامت به منظور کاستن از مراجعات بیمه شدگان سلامت به دفاتر پیشخوان و لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی و جلوگیری از تجمع افراد صورت گرفته است.

وی یادآور شد: با تمدید دفترچه بیمه شدگان تحت پوشش این بیمه نیازی به مراجعه حضوری به ادارات و دفاتر پیشخوان نیست و این کار بصورت سیستمی صورت می گیرد.

مدیرکل بیمه سلامت ایلام اظهار داشت: این بیمه، سالانه بیش از یک هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال برای هزینه درمان بیمه‌شدگان به موسسات و مراکز درمانی طرف قرارداد در استان پرداخت می‌کند.

مدیرکل بیمه سلامت ایلام با موفق خواندن طرح بیمه سلامت در استان گفت: سال گذشته ۳۲ هزار دفترچه درمانی در راستای مصوبات ستاد ملی کرونا و ابلاغی از سوی سازمان بیمه سلامت ایران به صورت رایگان در استان صادر شده است.

نورالدین رحیمی اظهار داشت: ۳۴۶ هزار در استان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند، از این تعداد ۲۲۳ هزار و ۶۱۲ نفر روستایی، ۵۶ هزار و ۲۰۶ نفر کارکنان دولت، یک هزار و ۵۱۹ نفر ایرانیان، ۳۲ هزار و ۳۰ هزار نفر همگانی و ۳۰ هزار و ۲۱۹ نفر سایر اقشار هستند.

۲۳۲ مرکز درمانی بخش خصوصی الکترونیکی شدند

مدیرکل بیمه سلامت ایلام گفت: ۲۳۲ مرکز درمانی بخش خصوصی طرف قرارداد بیمه سلامت مجهز به نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی شدند.

رحیمی اظهار داشت: مراکز درمانی بخش خصوصی طرف قرارداد بیمه سلامت در استان شامل ۱۱۲ مطب ، ۶۰ داروخانه ، ۱۹ آزمایشگاه ، ۹ مرکز تصویربرداری و ۱۶ بیمارستان است.

وی با بیان اینکه ۱۰۰ درصد این مراکز به نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی تجهیز شدند، یادآور شد: از ابتدای طرح نسخه نویسی الکترونیکی در این استان تاکنون بیش از ۲۳۷ هزار نسخه الکترونیکی صادر شده است.

وی ادامه داد: بیماران در این طرح تنها با ارائه کد ملی می‌توانند از خدمات درگاه بهره مند شوند و نیازی به ارائه دفترچه کاغذی درمان نیست و استقبال پزشکان از این طرح و همکاری خوب سازمان نظام پزشکی استان و دانشگاه علوم پزشکی قابل تقدیر است.

مدیرکل بیمه سلامت ایلام گفت: سرعت، سهولت، دسترسی آسان، افزایش دقت و صحت در نسخه نویسی، کاهش خطاهای پزشکی، جلوگیری از مصرف کاغذ و جلوگیری از قاچاق دارو از مهمترین مزایای اجرای طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی است.

وی اضافه کرد: بیمه سلامت ایلام موفق به کسب رتبه برتر نسخه نویسی الکترونیک در سطح کشور و کسب رتبه برتر ستاد اقامه نماز در سال ۹۸ شد.

حذف دفترچه های کاغذی بیمه روستائیان استان ایلام کلید زده شد

مدیر کل بیمه سلامت استان ایلام گفت: از اول خرداد ماه سال جاری همزمان با سراسر کشور حذف دفترچه‌های کاغذی بیمه روستائیان استان ایلام کلید زده شد.

رحیمی در تشریح فرآیند حذف دفاتر روستائیان، اظهار کرد: ۲۳۰هزار نفر از روستائیان استان ایلام تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند که این صندوق به عنوان روستائیان، عشایر و شهرهای زیر ۲۰هزار نفر تقسیم بندی می‌شوند.

وی با اشاره به حذف دفاتر درمانی افزود: از ابتدای نسخه نویسی الکترونیک و ارجاع الکترونیک در ارائه خدمات سطح یک که این موضوع به عنوان یکی از مواد اصل در تفاهم نامه قید شده است و از اول خرداد ماه نیاز به دفترچه بیمه روستایی برای ویزیت نخواهیم داشت و بیمه شدگان فقط با ارائه کد ملی می‌توانند خدمات دارویی و پاراکلینیک را نیز بصورت الکترونیکی دریافت کنند.

مدیر کل بیمه سلامت استان ایلام گفت: پزشکان و مؤسسات درمانی طرف قرارداد می‌توانند برای بیمه شدگان فاقد دفترچه بیمه در صورت نبود امکان نسخه نویسی الکترونیکی،از سربرگ مراکز با درج کد ملی بیمار و تاریخ ویزیت توسط پزشک برای ضوابط استفاده کنند.

وی تصریح کرد: در صورتی که بیمه شده برای دریافت خدمات درمانی به مطب و یا مراکز درمانی مراجعه نکرده باشد و پیامکی حاوی اطلاعات مربوط به ویزیت و خدمات پزشکی دریافت کند می‌تواند به منظور جلوگیری و سو استفاده از این، موضوع را از طریق سامانه تلفنی ۱۶۶۶پیگیری کنند.

رحیمی خاطرنشان کرد: اداره بیمه سلامت حرکت خوبی را به سمت الکترونیکی کردن خدمات برداشته است و جزو دستگاه‌هایی است که با وجود بیشترین ارتباط با مردم و حدود ۳۸۹ هزار بیمه شده، تلاش‌های مثبتی در زمینه خدمت به مردم انجام داده است.