مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ايلام ضمن تبريک دهه مبارک فجر گفت: دهه مبارک فجر،‌ سرآغاز طلوع اسلام و‌ تجلي شکوهمند حماسه ملتي است که با انقلاب اسلامي خويش، برگي را در ياد همه انسان‌ها گشودند و صداي استقلال و آزادي را به گوش جهانيان رساندند. دکتر نوراله تيموري افزود: اين ايام يادآور اراده […]

مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ايلام ضمن تبريک دهه مبارک فجر گفت: دهه مبارک فجر،‌ سرآغاز طلوع اسلام و‌ تجلي شکوهمند حماسه ملتي است که با انقلاب اسلامي خويش، برگي را در ياد همه انسان‌ها گشودند و صداي استقلال و آزادي را به گوش جهانيان رساندند.

دکتر نوراله تيموري افزود: اين ايام يادآور اراده پولادين مردمي بود که با توکل به خداي متعال توانستند نظام ظلم و ستم و استبداد را در هم شکسته و آزادي و عدالت و استقلال مردم را به عنوان آرمان اسلامي به منصه ظهور برسانند.

87 روستای ایلام از چرخه آبرسانی سیار خارج شده اند | ایران دهیار

تيموري خاطرنشان کرد: اکنون پس از گذشت بيش از چهار دهه از پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي، شرکت آب و فاضلاب استان، در راستاي رسيدن به اهداف انقلاب، تحت لواي پرچم مقدس جمهوري اسلامي،گام‌هاي بلندي برداشته و در اين راه مشکلات فراواني را پشت سر گذاشته است که در سايه توجهات حضرت حق و با تلاش بي وقفه همکاران آبفا، به پيشرفت‌هاي سازنده‌اي در زمينه آب و فاضلاب رسيده است.

وي افزود: اميد است با توکل بر خداوند منان و عزم جهادي بتوانيم در راه رسيدن به اهداف خود گام‌هاي بلندي برداشته و به جايگاه رفيع و درخور هم استاني‌هاي گراميمان دست يابيم.

تيموري بيان کرد: اينجانب ضمن گراميداشت ياد و خاطره امام راحل و شهداي انقلاب اسلامي و هشت سال دفاع مقدس، فرارسيدن چهل و سومين سالگرد پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي را به محضر مردم شريف استان ايلام و همکاران ارجمند شرکت آبفا تبريک و تهنيت عرض نموده و از خداوند متعال توفيق خدمت روزافزون به مردم در جهت تحقق آرمان‌هاي انقلاب را براي خود و همکارانم در صنعت آب و فاضلاب استان خواهانم.

مديرعامل شرکت آب و فاضلاب ايلام گفت: متوسط ميزان مصرف آب در اين استان ۱۵۰ ليتر در ثانيه است که اين ميزان اکنون به ۲۸۰ ليتر در ثانيه افزايش يافته است.

تيموري افزود: متوسط مصرف آب در مناطق روستايي استان ۱۲۰ ليتر در ثانيه بوده که اين ميزان نيز اکنون به بيش از ۳۴۰ ليتر در ثانيه رسيده است.

تيموري با اشاره به وضعيت پوشش آبرساني در مناطق روستايي و شهري استان بيان داشت: در حال حاضر ۱۰۰ درصد جمعيت شهري و ۹۹ درصد جمعيت روستايي استان تحت پوشش خدمات آب و فاضلاب هستند که استان از اين حيث در رتبه اول کشور قرار دارد

مديرعامل شرکت آبفاي ايلام در ادامه با اشاره به سيل مورموري گفت: خسارات وارده به تاسيسات آب اين مناطق ارزيابي و چندين مورد شکستگي خط انتقال و شبکه توزيع آب شهر رفع شد.

مديرعامل شرکت آبفا ايلام با بيان اينکه در کوتاه زمان آب شهر مورموري وصل شد، گفت: در اين راستا تيم‌هاي تخصصي به شهر موموري اعزام و آبرساني به شهر و روستاها تحت پوشش به خوبي انجام شد.

وي با اشاره به تعويض الکترو موتور شناور چاه آب جابر شهرستان بدره گفت: با تعويض الکتروموتور ايستگاه پمپاژ چاه آب جابر شهرستان بدره، مشکل افت فشار آب روستاهاي پاکل و چنارباشي مرتفع شد.

تيموري گفت: با تعويض الکتروموتور ايستگاه پمپاژ چاه آب جابر شهرستان بدره، مشکل افت فشار آب روستاهاي پاکل و چنارباشي مرتفع شد.

وي با بيان اينکه الکترو موتور اين چاه به دليل  نوسانات جريان برق دچار نقص فني گرديده بود، افزود: اکيپ تعميرات و نگهداري شرکت با تلاش و کوشش فراوان و در حداقل زمان اقدام به تعويض الکتروموتور، چاه آب شرب روستاي جابر نموند.

وي اظهار داشت: در اين عمليات با خارج نمودن تجهيزات داراي نقص و نصب تجهيزات جديد، سريعاً کار انجام و پمپ جديد وارد مدار بهره‌برداري شد.

تيموري اظهار کرد: با انجام عمليات توسعه شبکه و لوله گذاري به طول ۲۰۰ متر، مجتمع پتروشيمي واقع در بلوار شهيد خرمرودي شهر ايلام از نعمت آب آشاميدني برخوردار شدند.

مديرعامل آبفاي ايلام بيان داشت: با انجام عمليات توسعه شبکه و لوله گذاري به طول ۲۰۰ متر، مجتمع پتروشيمي واقع در بلوار شهيد خرمرودي شهر ايلام از نعمت آب آشاميدني برخوردار شدند.

تيموري با اعلام اين خبر گفت: به منظور آبرساني به مجتمع پتروشيمي بلوار شهيد خرمرودي، ۲۰۰ متر لوله گذاري با استفاده از لوله پلي اتيلن ۱۱۰ ميلي متر انجام و واحدهاي مسکوني اين مجتمع به شبکه آب منطقه وصل و از نعمت آب آشاميدني بهره مند شدند.

وي با بيان اينکه با انجام اين عمليات، شرايط واگذاري انشعابات آب به اين مجتمع مهيا شده است افزود: امسال فعاليت‌هاي مؤثري در زمينه اصلاح و توسعه شبکه توزيع آب شهر انجام گرفته که بيش از ۵۷۰ متر توسعه و اصلاح شبکه آب در خيابان‌هاي شهيد نقدي، کوچه نهم خرمشهر و انتهاي خيابان‌هاي مهارت، شهر ايلام اجرا گرديد.

تيموري با بيان اينکه چشم انداز ما براي آينده شرکت، در حوزه آب؛ تحت پوشش قرار دادن تمامي روستاهاي استان است اظهار داشت: در چند سال گذشته تعداد ۱۲۵ روستا در استان ايلام با تانکر آبرساني شده که با تلاش شبانه روزي پرسنل آبفا و همراهي ديگر مسئولين استان که اکنون به ۲۲ روستا رسيده و در سال‌هاي آينده به صفر خواهد رسيد.

وي تصريح کرد: در حوزه فاضلاب بيش از ۶۰ درصد از جمعيت شهري استان تحت پوشش خدمات بخش فاضلاب هستند که اين ميزان از متوسط کشوري بالاتر است.

مديرعامل شرکت آب و فاضلاب ايلام گفت: امسال ۱۱ هزار ميليارد ريال براي توسعه شبکه آب و فاضلاب در اين استان هزينه خواهد شد.

تيموري اظهار داشت: چالش‌ها براي تأمين آب شرب پايدار در برخي روستاهاي دهلران وجود دارد و در اين بازديدها پيشنهادات و راهکارها و اعتبارات لازم براي اين مهم در دستور کار قرار گرفت.

وي افزود: طي يک فرصت زماني کوتاه بحث مطالعات، برآوردها و واگذاري کار به پيمانکار واجد شرايط از طريق مناقصه در دستور کار قرار گرفته و پيگيري خواهد شد.

مديرعامل آبفاي ايلام به‌ اعتبارات استان براي توسعه شبکه آب و فاضلاب اشاره کرد و يادآور شد: اين اعتبار بيش از ۱۱ هزار ميليارد ريال است که قبلاً چنين اعتباري نداشتيم و اميدواريم بتوانيم با اين اعتبار بخشي از مشکلات آب شرب پايدار و بهداشتي در استان را مرتفع و در حوزه روستاها با برنامه مدون و بهره گيري از ظرفيت آب و فاضلاب استان حل و فصل کنيم.

تيموري به پروژه‌هاي شاخص آب و فاضلاب استان در شهرها و روستاها هم اشاره کرد و گفت: ارتقا سطح کيفي آب شرب دهلران از پروژه‌هايي است که امسال تکميل مي‌شود.

مديرعامل شرکت آب و فاضلاب ايلام گفت: ظرفيت انتقال آب از سد چم گردلان به منظور تامين آب شرب شهر ايلام روزانه به ۶۳۰ ليتر در ثانيه افزايش خواهد يافت.

تيموري ميانگين جمعيت روستايي تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب در کشور را ۸۳ درصد ذکر کرد و اظهار داشت: ايلام از اين حيث بالاتر از ميانگين کشوري و با ۹۹ درصد جايگاه نخست کشور را در اختيار دارد.

وي افزود: يک درصد جمعيت استان که تحت پوشش آب و فاضلاب نيستند با برنامه‌ريزي اتخاذ شده در اسرع وقت تحت پوشش قرار خواهند گرفت.

مديرعامل آبفاي ايلام تأکيد کرد: با تلاش‌هاي انجام شده افزايش ظرفيت آب شهر ايلام در دست اقدام است که به‌عنوان يک تجربه موفق در کشور معرفي شده است.

تيموري ادامه داد: روزانه ۴۸۰ ليتر در ثانيه آب از سد چم گردلان به شهر ايلام منتقل مي‌شد که در اين طرح اين مقدار به ۶۳۰ ليتر بر ثانيه افزايش مي‌يابد.

وي اضافه کرد: مشکل و چالش آبي شهرهاي ايلام، ملکشاهي، چوار و در حوزه روستايي شهرستان هليلان به ۲۰ سال گذشته باز مي‌گردد که با تخصيص اعتبارات روستايي و برنامه‌ريزي منسجم شرکت درصدد رفع اين مشکلات است.

وي يادآور شد: از سال ۹۳ تا ۹۸ بيش از ۲۴۰ ميليارد تومان از محل اعتبارات روستايي براي رفع مشکلات کم آبي روستاييان استان جذب شده است.

مديرعامل شرکت آب و فاضلاب ايلام بيان داشت: همچنين از محل اعتبارات روستايي تزريق شده آبرساني به ۲۴۰ روستا انجام شد و تعداد روستاهاي که مشکل کم آبي داشتند از سال ۹۳ تاکنون از ۱۲۵ روستا در استان به ۲۲ روستا رسيد که امسال به دليل کم آبي و خشکسالي تعداد آنان به ۲۶ روستا افزايش يافت.

مدير آب و فاضلاب ايلام در ادامه با اشاره به تاثير شيوع کرونا بر افزايش مصرف آب در ايلام يادآور شد: مصرف آب در اين استان ۳۰ درصد نسبت به سنوات قبل افزايش يافته است.

تيموري از رفع مشکل تنش آبي شهر چوار با بهسازي چشمه مورت خبر داد.

وي اظهار داشت: چشمه مورت يکي از منابع تامين آب شهر چوار مي‌باشد که آبدهي آن چندين سال است به حداقل ممکن رسيده و تنها منبع تامين آب اين شهر از يک حلقه چاه (تنگ حمام)  تامين مي‌گرديد.

وي افزود: با بروز خشکسالي و کمبود شديد بارندگي در سال آبي ۹۹-۱۴۰۰ چاه مذکور به شدت افت کرد به نحوي که بخش‌هاي از لايه هاي مرزي شهر چوار با تنش ابي روبرو شد.

تيموري تاکيد کرد: پس از برداشت لايه‌هاي ابتدايي به اصل چشمه که مسدود شده بود برخورد شد که آبدهي ۴۰ ليتر در ثانيه را دارا بود که با بهسازي چشمه و اجراي ۲۵۰ متر خط انتقال آب و وصل ان به خط انتقال اصلي به سمت ايستگاه پمپاژ آبدهي لازم به سمت مخزن هدايت شد.

تيموري با اشاره به نقش رسانه‌ها در فرهنگ سازي در مصرف آب تصريح کرد: با توجه به بحران آب در سالجاري، رسانه‌ها در اطلاع رساني و افزايش آگاهي مردم نسبت به مسايل مربوط به آب و اشاعه رفتار صحيح مصرف آب نقش به سزايي را ايفا مي کنند.

مديرعامل آبفاي ايلام از شهروندان خواست، توصيه‌هاي شرکت آب و فاضلاب استان را جدي بگيرند و اين شرکت را در ارائه خدمات مطلوب به مشترکين ياري نمايند. ۱۹۵ هزار مشترک تحت پوشش خدمات